info@debiologischetandarts.nl
058 – 216 0 216

Doen jullie ook aan cosmetische tandheelkunde
en hoe gaat dat in zijn werk?

Uiteraard voeren wij behandelingen uit op het gebied van cosmetische tandheelkunde, maar dan op zijn biologisch! Denk aan duurzamere kronen of bruggen. Hieronder leest u hoe dat in zijn werk gaat.

“Correctie van de beet is meestal een doeltreffende behandelmethode”

Kreeg u in uw jeugd geen orthodontische behandeling en is uw tandafwijking door de jaren heen verergerd? Wij gebruiken vaste apparatuur om het esthetische aangezicht en de functie te verbeteren. De biologische tandarts in Friesland maakt gebruik van, kronen, van mensvriendelijk en verantwoord materiaal.

Porseleinen kronen, of bruggen, zijn een duurzame vervanging van beschadigde tanden. Wij zetten geen hollywoodsmile.

Onze kronen en / of bruggen zijn een duurzame vervanging van uw tanden en kiezen, die de oorspronkelijke vorm en functie van uw gebit zoveel mogelijk benaderen.

“Een kroon of brug herstelt niet alleen uw gebitsfunctie, maar verbetert ook uw voorkomen.”

Wij plaatsen een kleur- en slijtvaste kroon, of brug, wanneer uw kiezen of tanden geheel of gedeeltelijk ontbreken. Ook wanneer uw kies verzwakt is door te grote vullingen is dit een uitstekende optie.

[/vc_column][/vc_row]

Ik heb angst voor de tandarts, wat nu?

Een kwart van de Nederlanders heeft angst voor de tandarts. Onze praktijk in Leeuwarden is daarom gespecialiseerd in het helpen van die angst af te komen. Laat ons bij het eerste bezoek weten dat u kampt met angsten. Wij zullen er van alles aan doen om u verder te helpen.

Onze biologische tandarts is angsttandarts en gespecialiseerd in het geruststellen van uw agitatie en zorgen. Zij kan u helpen met het loslaten van deze angsten. Zij vertelt u precies waar zij mee bezig is, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens de behandeling. Daarnaast kunnen wij voor uw behandeling homeopathische middelen geven die helpen bij het kalmeren.

Wilt u meer weten over cosmetische tandheelkunde of direct een afspraak maken?

Customer Feedback