info@debiologischetandarts.nl
058 – 216 0 216

cosmetische tandheelkunde

Wat doen jullie precies tijdens een periodieke tandcontrole?

Met een goede mondhygiëne kunt u zelf al veel tandheelkundige problemen voorkomen. Daarom adviseren wij om eens per half jaar voor een periodieke tandcontrole te komen. Tijdens deze controle is er ruimte om eventuele andere gezondheidsproblemen te bespreken, omdat deze ook van invloed zijn om de gezondheid van de mond. Wanneer er tijdens de controle eventuele gaatjes, of andere problemen, zichtbaar worden, dan gaat de tandarts samen met u een behandelplan maken. Ook de kosten van dit behandelplan worden met u besproken. Uiteraard in samenspraak met u gaan we over tot behandelen.

Heeft u een of meer mondklachten, dan kunt u het beste en afspraak met ons maken. Wij raden u aan elke 6 maanden op controle te komen.[/vc_column_text]

Preventie neemt een belangrijke rol in tijdens de behandeling. Daarom zal de tandarts u zoveel mogelijk uitleggen over hoe u uw gebit, maar ook uw algehele gezondheid zo optimaal mogelijk kunt maken en behouden. Door lichaamsvriendelijke materialen te gebruiken, en een holistische benadering toe te passen, zorgen wij ervoor dat u de beste resultaten krijgt. Ook vinden we het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt.

Wanneer noodzakelijk, zal de tandarts u medicatie voorschrijven

U kunt ervoor kiezen homeopathische middelen te gebruiken, die helpen bij uw wondgenezing, pijnbestrijding en angstreductie. Ze helpen u ook met het versterken van uw gebit en actief tegengaan van ontstekingen en tandbederf.

Wanneer bepaalde klachten een dieperliggende oorzaak hebben, kan de tandarts u eventueel doorverwijzen naar één van onze zorgpartners.

Heeft u behoefte aan een informatief consult of wilt u een afspraak voor een tandcontrole maken?

Customer Feedback

Heeft u angst voor de tandarts?

Ik heb angst voor de tandarts. Wat kan ik doen?

Een kwart van de Nederlanders heeft angst voor de tandarts. Onze praktijk is daarom gespecialiseerd in angstreductie. Laat ons bij het eerste bezoek weten dat u kampt met angsten en wij zullen er alles doen om u verder te helpen.

Onze holistische tandarts Jessica is angsttandarts. Zij is gespecialiseerd in het geruststellen van uw agitatie en zorgen en kan u helpen met het loslaten ervan. Zij vertelt u precies waar zij mee bezig is, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens de behandeling. Daarnaast kunnen wij voor uw behandeling homeopathische middelen geven die helpen bij het kalmeren.